Diervoeders

Mengvoer

Ons bedrijf  heeft een team gemotiveerde rundveespecialisten die gespecialiseerd zijn in de optimalisatie van de rantsoenen voor melkvee.  Op basis van dit deskundig advies kunnen we brok leveren of onze eigen Premix. We betrekken onze brok van twee Nederlandse producenten t.w. de Heus en gebr. Fuite.

Mineralen

We beschikken over een uitgebreid pakket mineralen mengsels, onder meer ons eigen Friesland Mineraal, welke op maat gemaakt wordt voor onze Friese én Groningse melkveehouders.

Biologisch

Ook voor de biologische melkveehouder bieden wij een compleet assortiment mengvoer en enkelvoudige grondstoffen.

Jongvee

Voor melkveehouders in Friesland is het Friesland mineraal ontwikkeld. Dit mineralenmengsel wordt jaarlijks geactualiseerd op basis van de gemiddelde mineralengehalten van de kuilen in Friesland. Daarnaast leveren wij het Mervit assortiment, mineralen die al decennia lang hun kwaliteit bewijzen.

 

Voerefficiëntie

Voor het verbeteren van de voerefficiëntie bieden wij verschillende mogelijkheden zoals bijvoorbeeld de gehydroliseerde gist ProRumen.

Melkvee Monitor

Goed advies, onderbouwd met de juiste informatie, is onmisbaar voor u als melkveehouder. Een efficiënte en specialistische begeleiding van uw rundveespecialist is daarom van groot belang.

Een goed hulpmiddel hierbij is de Melkvee Monitor van Agrovision. Dit programma biedt de mogelijkheid om allerlei analyses te maken en zo te navigeren naar een hoger bedrijfssaldo.

Om in te loggen klik op de volgende link Melkvee Monitor Hoogland BV