Voor je gevoel is de langste dag nog maar net geweest of de ‘r’ is alweer in de maand. In deze komende herfst- en wintermaanden is het extra goed opletten rondom de kalveropfok. Welke problemen kunnen er mogelijk ontstaan bij niet optimale omstandigheden?

Kalveren zijn in de herfst- en wintermaanden vaak gevoeliger voor het opdoen van aandoeningen, zoals aan het maagdarmstelsel, de longen, snotterij, hoest en een griepje. Vocht en tocht zijn hiervan de grootste boosdoeners. Om te zorgen dat kalveren minder problemen ondervinden in deze periode, is allereerst een goede biestvoorzienig van levensbelang. Goede biest bevat volop antistoffen en beschermt het kalf in de eerste periode.

Hieronder ziet u onze beursactie, deze is geldig tijdens de RMV Hardenberg beurs en de Landbouwvakbeurs in Assen. Alet vertelt u graag meer over de gehele aanpak voor de herfst- en wintermaanden en over het nieuwe product: Biestkracht.

Kunt u niet aanwezig zijn tijdens 1 van deze beursen, dan kunt u natuurlijk ook rechtstreek contact met haar opnemen. Onderstaand ziet u een link naar haar contactgegevens.

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Ontvang alle actualiteiten in uw inbox.