Vandaag de dag wordt naast kwantiteit ook kwaliteit steeds belangrijker in eigen geteeld ruwvoer. Hierin zijn verschillende factoren bepalend. Onder andere bodem, bemesting, gewas en in- en uitkuilmanagement spelen hierin een belangrijke rol. Daarmee is iedere graskuil verschillend. Ter ondersteuning voor maximale graskuil kwaliteit heeft Hoogland BV voor de verschillende omstandigheden een inkuilmiddel.

Gaan voor een snelle en goede conservering

Belangrijk bij het inkuilen is dat de graskuil snel en goed conserveert. Bonsilage Plus stimuleert de ontwikkeling van melkzuurbacteriën die dit proces versnellen.  Dit zorgt voor minder kans op eiwit afbraak in de graskuil. Daarnaast wordt de kans op broei als conserveringsverliezen verlaagt. Ook zorgt het melkzuur voor een smakelijke graskuil. Bonsilage Plus is beschikbaar in vloeibare als granulaat vorm. Klik hier voor de brochure van Bonsilage plus

Bonsilage Fit gras

Gezond melkvee met een hoge levensproductie vergroot het plezier in je werk en houdt de kosten van de veerarts laag. Goede voeding ligt aan de basis van een gezonde veestapel. Met het nieuwe inkuilmiddel Bonsilage Fit gras verbeter je de kwaliteit van je ruwvoer. De suiker in het gras wordt door het unieke inkuilmiddel omgezet in een gezonde energiebalans van suiker, melkzuur, azijnzuur en de energiebooster propyleenglycol.

Je koeien voelen zich fitter, hebben minder kans op slepende melkziekte en worden sneller drachtig. daarnaast is het risico op pensverzuring lager waardoor je koeien maximaal melk produceren. Klik hier voor de brochure van Bonsilage fit gras.

Leave a Reply

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Ontvang alle actualiteiten in uw inbox.