Begin komend jaar willen we een Minimaster gaan organiseren voor onze relaties. Het thema van deze bijeenkomsten zal zijn: Melken in 2025! Immers de keuzes die komend jaar (2024) op gebied van ruwvoederwinning gemaakt gaan worden, zullen het rendement van 2025 grotendeels mede gaan bepalen.

Tijdens de master komen de volgende onderwerpen aan bod; bodem & bemesting, inkuilmanagement, rantsoen optimalisatie en uiteindelijk ook hoe dat kan uitpakken in de kringloopwijzer en om hiermee de afvoer van dierlijke mest te beperken.

Middels vier bijeenkomsten willen we hierop ingaan met een aantal (internationale) sprekers van formaat die dit thema voor ieder vakgebied nader zullen gaan uitdiepen. Het bijwonen en afronden van de volledige minimaster zal worden afgesloten met een oorkonde, die tevens een bewijs zal zijn dat u deze Minimaster Melken in 2025 heeft gevolgd en heeft bijgewoond.

De data van deze bijeenkomsten worden begin januari nader bekent gemaakt. De aanvang zal 19:30 zijn op locatie bij ons in Leeuwarden, Neptunusweg 3.

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Ontvang alle actualiteiten in uw inbox.