We zien de vraag naar ontsloten tarwe toenemen en we produceren in Leeuwarden inmiddels 5 dagen per week non stop om altijd vers product aan te kunnen bieden.

Momenteel is ontsloten tarwe prijstechnisch zeer interessant en rekent het goed in de rantsoenen, vooral ook naast veel vers gras. Verder zorgt de bufferende werking van de ontsloten tarwe ervoor dat koeien in de warmere perioden van het jaar extra ondersteund worden. Het constante droge stofgehalte en het twee keer mengen zorgt voor een kwalitatief mooi product wat bovendien langer houdbaar is dan gangbare sodagrain. Bovendien is het product altijd stabiel als het bij u bezorgd wordt, waardoor u direct kunt beginnen met voeren.

Meer info
Sodagrain ontsloten tarwe met natroloog

Om ervoor te zorgen dat in de warme zomermaanden het product op het boerenerf ook vers blijft raden wij u aan om kleinere hoeveelheden te bestellen en het product op te slaan op een schone ondergrond. Nooit opslaan tussen strobalen, omdat deze klander kunnen bevatten. Een diertje wat zeer nadelig is voor de kwaliteit van tarwe.

Een goede oplossing voor de zomer is om de wheatbooster te ontvangen in een slurf. Op deze manier blijft de kwaliteit tot het einde toe super.

Voor een slurf (35 ton) geldt tijdens de zomermaanden (t/m 30 sept) €2.50/ ton korting op de standaardprijs.

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Ontvang alle actualiteiten in uw inbox.