Jongvee

De voeding van ieder kalf in de eerste 10 weken is van grote invloed op onder andere de rest van de jongveeopfok, levensduur en productie. Van het optimaliseren van het rantsoen tot het instellen van de drinkautomaat, we doen alles om maximale groei van uw jongvee te realiseren.

Gaan voor een geslaagde start van de melkkoeien van de toekomst

De door ons samengestelde kalveren TMR sluit hierop aan. De Hoogland kalveren TMR is een product dat bestaat uit allemaal zuivere grondstoffen. In combinatie met essentiële vitamines en mineralen zorgt de premix voor een gezonde pensontwikkeling met een optimale groei van uw jongvee.

De voordelen op een rijtje:

  • Eén mengsel voor de hele melkperiode
  • Complete TMR
  • Voor optimale darmgezondheid
  • Maïspitten en maïsvlokken voor optimale jeugdgroei
  • Betere weerstand van uw kalveren
  • Goede smaak en hoge verteerbaarheid

De kalver premix kan onbeperkt verstrekt worden vanaf de eerste levensdag tot een week na spenen. Verstrek daarbij voldoende vers water, dit stimuleert de opname van melk en ook de premix. Naast de premix hoeft geen extra ruwvoer te worden toegediend.

In combinatie met Denkamilk premium groeit uw jongvee gemakkelijk en goed. Premium is een melkpoeder op basis van 40% magere melkpoeder. Door de smakelijke grondstoffen en zoete smaak nemen de kalveren de melk goed op. De kalvermelk ondersteunt de kalveren in de eerste levensmaanden door de toevoeging van etherische oliën, omega 3, 6 vetzuren en probiotica.

Melkpoeders, alles in één mix, kalverbrok, muesli. Samen met onze jongveespecialisten zorgen we voor een geslaagde start van de melkkoeien van de toekomst !

Alet Malda

Jongveespecialist
Bel mijStuur een e-mail