Melkpoeders

Denkavit

Denkavit heeft een ruim assortiment kalvermelken voor diverse toepassingen voor de opfok van kalveren. Deze productlijn is het resultaat van meer dan 90 jaar (internationale) ervaring die is opgedaan met eigen onderzoek.

Denkamilk kalvermelken onderscheiden zich door uitstekende gebruikseigenschappen, optimale groeiresultaten, een hoge mate van veiligheid en een goede speenbaarheid. Voor de productie van deze melken worden uitsluitend de beste grondstoffen gebruikt voor een positief effect op de gezondheid van kalveren. Daarnaast wordt er in het ontwikkelingsproces veel zorg aan de smaak en oplosbaarheid besteedt voor een goede voeropname en bruikbaarheid product

Soorten melkpoeders:

  • Denkamilk Hoogland Fok: wei poeder met 19,5% RE en 16,5% Rvet
  • Denkamilk premium: 40% mager melkpoeder met 23% RE en 18% Rvet
  • Denkamilk Royal 30: 30% magere melkpoeder met 22%RE en 18% Rvet
  • Denkamilk Excellent: wei poeder met 23%RE en 19% Rvet

Normi

Normi kalvermelkproducten worden geproduceerd door de DMK dochteronderneming Norlac GmbH. De DMK Group, waar ook DOC Kaas toe behoort, is de grootste Duitse zuivelcoƶperatie. Normi staat al ruim 60 jaar garant voor een succesvolle opfok van gezonde kalveren. In Duitsland is Normi het enige merk kalvermelkpoeder dat nog geproduceerd wordt van melk van de eigen melkveehouders. Het succes van het merk Normi is de hoge kwaliteit van de grondstoffen en recepturen die zijn afgestemd op de behoeften van het jonge kalf. Normi is ook niet voor niets de marktleider in Noord-Duitsland.

Melkpoeder:

  • Normi ASS: 50% magere- en volle melkpoeder, 23% eiwit – 18% vet en licht aangezuurd

Alet Malda

Kalverspecialist
Bel mijStuur een e-mail