Hoogland BV en Sencrop zetten samen een nieuw netwerk van weerstations op. Met het Sencrop weerstation benut u de betrouwbare en lokale weergegevens op uw perceel en dat van de aangesloten telers in de regio om elke dag de juiste beslissingen te nemen. Denk hierbij aan het op het juiste moment toepassen van uw gewasbeschermingsmiddelen zoals insecticiden en onkruidbestrijdingsmiddelen.

Maak gebruik van de beste weergegevens

Vaak is de juiste werking sterk afhankelijk van de weersomstandigheden zoals temperatuur, wind en relatieve luchtvochtigheid. Met de juiste toepassing bent u zekerder van de effectiviteit van uw (kostbare) spuitmiddel en voorkomt u het toepassen op een verkeerd moment en het maken van onnodige kosten. Denk bijvoorbeeld aan een herbicide bespuiting in graan en de MH bespuiting in uien. Beide bespuitingen kunnen qua effectiviteit veel baat hebben bij de timing ivm de omstandigheden.

De online weerstations van Sencrop zijn op maat ontworpen om de cumulatieve neerslag, temperatuur en luchtvochtigheid te meten. Vanuit de Sencrop-app kunt u uw live weer-gegevens benaderen, alsook de geschiedenis van alle stations die verbonden zijn in het Hoogland BV-netwerk. Op die manier kunnen de klanten van Hoogland BV elkaar helpen om zoveel mogelijk data te genereren met zo min mogelijk kosten. Ook stelt het ons in staat om als adviseurs u nog beter bij te staan: ook wij kunnen het weerstation bij u (en uw buren) dan volgen en helpen bij het maken van de juiste beslissing.

Daarnaast zijn de gegevens van de stations te combineren met een adviesmodule van DACOM of AgroVision. Dus ook het advies van dit programma wordt nog beter afgestemd op basis van de weergegevens die rechtstreeks van uw eigen perceel afkomen. Maak tot 1 april gebruik van de aanbieding! Klik hier voor meer informatie over de module en over de samenwerking tussen Hoogland en Sencrop en vraag vrijblijvend om een offerte!

Samenwerking Hoogland B.V. met Sencrop

Hoogland BV is een samenwerking aangegaan met Sencrop. Sencrop beschikt over Europa’s grootste netwerk (13,000) van weerstations! In combinatie met een of meerdere weerstations kunt u uw perceelsomstandigheden beoordelen en de juiste beslissingen nemen wel of niet een handeling uit te voeren of nog te wachten.

Tijdelijk aanbieding Sencrop
Hoogland klanten kunnen nu ter introductie exclusief een korting krijgen op de aanschaf van hun eigen station: tot 1 april kunt u een Sencrop weerstation bestellen met gratis leveringskosten (€50) en driepoot (€30).

Jan Klaas de Graaf

Specialist Akkerbouw
Bel mijStuur een e-mail

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Ontvang alle actualiteiten in uw inbox.