Coulance regeling spuitlicentie GBM, mollen en KBA

De winter is normaliter een geschikt moment voor het bezoeken van kennisbijeenkomsten voor de verlening van de spuitlicentie. Door het coronavirus kunnen deze kennisbijeenkomsten fysiek helaas niet doorgaan. In verband met het coronavirus is er een coulance-regeling. Deze regeling geldt voor mensen waarvan de spuitlicentie verloopt tussen 16 maart 2020 tot en met 30 april 2021.

Mocht het vakbekwaamheidsbewijs na 16 maart 2020 zijn verlopen, waarbij onvoldoende bijscholingsbijeenkomsten zijn gevolgd dan wordt de coulance-regeling toegepast. Deze regeling geldt voor zowel, GBM, mollen bestrijding als KBA. Wanneer u hieronder valt dient u voor 1 mei 2021 de ontbrekende bijeenkomsten te volgen.

Ethyleen behandeling voor pootaardappelen

Kennisbijeenkomsten Hoogland B.V.

Wanneer er voldoende kennisbijeenkomsten zijn gevolgd, wordt de licentie verlengd met ingang van de oorspronkelijke einddatum. Voor licenties met een vervaldatum buiten de genoemde periode geldt de coulance regeling niet. Wanneer er meer bekend is over de mogelijkheid tot het organiseren van avonden om punten voor de spuitlicentie te halen zullen wij dit vermelden in de akkerbouwinfo en op deze website of vraag ernaar bij een van onze adviseurs.

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Ontvang alle actualiteiten in uw inbox.