Open dag Zaterdag 30 juni 10:00 -16:30

Beste relatie,

Nu we ons als bedrijf – na ruim 138 jaar – definitief gevestigd hebben vanuit Ferwert in Leeuwarden vinden we het tijd om iedereen in de gelegenheid te stellen…

Beste relatie,

Nu we ons als bedrijf – na ruim 138 jaar – definitief gevestigd hebben vanuit Ferwert in Leeuwarden vinden we het tijd om iedereen in de gelegenheid te stellen onze nieuwe locatie te komen bekijken.

Wanneer: Zaterdag 30 juni

Vanaf 10:00 tot 16:30

Waar: Neptunusweg 3-5, 8938 AA Leeuwarden (volg de parkeerinstructies)

Op onze open dag kunt u onder meer onze nieuwe veevoerfabriek bekijken. Hoe komt een advies tot stand? Hoe maken we ons op maat samengestelde Premix in de fabriek?

Hoe worden onze vrachtauto’s beladen en hoe brengen onze chauffeurs dit bij de boer? Kinderen mogen even achter het stuur kruipen en kunnen op de foto worden gezet!

In de opslagloodsen krijgt u een beeld van hoe de granen en overige grondstoffen die we uit eigen regio halen worden opgeslagen en verwerkt in ons diervoeder. Maar ook: hoe maken we de ontsloten tarwe (Sodagrain / Wheatbooster) en op welke wijze maken we de Alkagrain?

Bij de kade kunt u zien hoe we een schip lossen en hoe de producten in de loodsen komen.

In onze verbouwde opslagloods van 1800 m-2 kunt u het magazijn bezoeken waar we de opslag van zakgoed in stellingen hebben. De afdeling gewasbescherming en meststoffen opent haar apotheek. Ook is onze nieuwe kantoor te bezichtigen.

Tijdens de rondleiding over het terrein krijgt u overal even persoonlijk uitleg over ons bedrijf en de werkzaamheden die we uitvoeren. Dit doen we al ruim 138 jaar, met veel plezier en inzet!

Klik op de volgende link voor een digitale uitnodiging:  Uitnodiging open dag

Tot ziens!