Kom werken bij

Hoogland BV

Bij Hoogland BV zijn wij altijd op zoek naar ..... Kom jij ons team versterken?

Vacature overzicht

Logistiek planner

Als planner ben je samen met de bedrijfsleider verantwoordelijk voor de order entry en verwerking van de productie- en vervoersopdrachten van onze diervoeders en grond- stoffen. Door intensief contact met leveranciers, afnemers. vervoerders en eigen chauffeurs zorg je voor een juiste afstemming van de logistieke processen. Je werkt met digitale planning– en produc- ties programma’s. Je bent in staat om gestructureerd en accuraat—ook onder druk—zorg te dragen voor de planning van zowel productie& aflevering als van aanvoer van grondstoffen op onze locatie. Hierbij weet je prioriteiten te stellen en op de specifieke situaties bij ons bedrijf en haar klanten in te spelen. Je hebt geen 8-5 mentaliteit en bent ook bereid om naast bureauwerk de handen uit de mouwen te steken, o.m. bij de productieprocessen op onze locatie.

Download vacature
Functie eisen
 • Opleiding logistiek medewerker
 • Beheersing Nederlandse taal
 • Leergierig, initiatief nemend
 • Gemakkelijk schakelen
 • Klant- en service gericht
Wat bieden we
 • Dynamische en innovatieve onderneming
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Evt. stage/werk combinatie met kans op baan
Lege sectie. Bewerk pagina om inhoud hier toe te voegen.

Laten we samenwerken

Open sollicitatie.

Voer onderstaand contactformulier in.


  * Verplichte velden

  Als teeltspecialist staat het voorop dat je werkt in en met de natuur, het begeleiden van de akkerbouwers doen we met een enthousiast team waarbij het kennisniveau hoog ligt. Daarnaast geven seizoenswisselingen veel variatie in mijn werk,

  Jan Klaas de GraafSpecialist akkerbouw

  Geen dag, melkkoe, bedrijf en ondernemer is gelijk. Al die variatie geven mij veel uitdagingen wat dit werk leuk maakt

  Gerard PostmaSpecialist veevoeding

  Dagelijks onze chauffeurs de juiste kant opsturen en de routes zo efficiënt mogelijk indelen. Daarmee maak je het werk eigen en groei je mee met het bedrijf. Daarnaast geeft persoonlijke aspect als planner veel voldoening in mijn werk.

  Jetze SpijksmaPlanning bulktransport

  Als binnendienst medewerker ondersteun ik onze buitendienst medewerkers, maak ik onder andere bemestingsplannen en beantwoord ik eventuele vragen van onze relaties. Met deze dagelijkse variatie ga ik met plezier naar kantoor.

  Sijmen HoekstraBinnendienst